Cursuri de dans Cursuri de dans la scoala si gradinita Cursuri de dans pentru toate varstele
Vrei reclama ta pe aceasta pagina? Click aici!
Cursuri de dans - Feelingdance oradea

Blog Feeling Dance

 

Sonorizari profesionale

 

DESPRE FEELING-DANCE
Home
CURSURI DE DANS
GALERIA MULTIMEDIA
Foto
Video
Cupa Feeling Dance
Altele
   
Abonare la newsletter
 
Adresa Dvs. de e-mail:
Istoric
Home | Istoric | Instructorii | Rezultate

Clubul de Dans Sportiv “Feeling - Dance Oradea” si-a pus bazele in anii 1995-1996 prin initierea unor cursuri de dans de societate de catre fondatorul clubului, actualul presedinte al acestuia - Jurcut Gheorghe Cristian.

Era doar un inceput si in acea perioada cursurile se desfasurau in mod ocazional, prin scoli sau gradinite. Apoi, in toamna anului 1999 a fost momentul in care s-a nascut ideea da a avea o sala permanenta in care activitatea clubului sa se desfasoare in mod regulat.
Acesta a fost momentul asocierii activitatii desfasurate cu numele “Feeling Dance Oradea”. Initial era vorba doar de cursuri de dans de societatesi sportiv pentru tineri (15 - 25 ani) care se desfasurau la sfarsit de saptamana , fara a aveaun scop pe termen lung. Treptat activitatea clubului s-a extins si in alte zile ale saptamaniicuprinzand si alte categorii de varsta si astfel a aparut dorinta de a face performanta.

Aceasta dorinta a aparut si in urma afirmarii unor perechi la concursurile de dans locale, concursuri finalizate cu rezultate deosebite pentru Clubul Feeling (vezi tabela de rezultate 2001 si 2002). Incepand cu anul 2002 perechile pregatite in cadrul clubului au participat la concursurile nationale organizate sub egida F.R.D.S. obtinand rezultate chiar si la acest nivel. La aceste concursuri perechile au concurat la inceput sub numele unui alt club, Feeling Dancenefiind afiliat Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Afilierea s-a realizat abia in luna ianuarie 2004, moment din care activitatea clubului este in continua dezvoltare.
A crescut numarul dansatorilor de la cursuri, a dansatorilor legitimati in cadrul clubului, precum si numarul instructorilor si calitatea pregatirii acestora.

Clubul “Feeling Dance” activeaza atat la sala proprie cat si in colaborare cu Fundatia Romana pentru Tineret, iar daca sunt solicitari se deplaseaza in scoli, gradinite, pentru a initia in dans grupuri organizate.

 
 

facebook

Cursuri de dans Feeling Dance - Club de dans in Oradea
Adresa: Str. Vasile Alecsandri 5-7 (fosta cladire Oradinum)
Vodafone: +40-722-883-569 Orange: +40-741-283-569 E-mail: jurcut.cristian@feelingdance.ro
Site powered by INTERGATE

Vrei reclama ta pe aceasta pagina? Click aici!