Curs de dans Clasic

CLUB DE DANS FEELING DANCE – ORADEA

Descriere

Cursul clasic reprezintă un modul de inițiere, destinat tinerilor și adulților cu vârste cuprinse între 14 și 99 de ani, care doresc să-și însușească pașii celor mai cunoscute și actuale stiluri. Concepute ca o propunere de „cultură generală” a dansului, lecțiile acestui curs pun bazele unei palete variate de dansuri, atât clasice, cât și latino-americane sau moderne: Blues, Tango de societate, Vals lent, Vals vienez, Disco-fox, Cha-cha-cha, Jive, Samba, Salsa, Bachata, cum și diferite dansuri de grup (line dancing)

Cursul este structurat pe trei nivele: începători, intermediari și avansați. Fiecare nivel cuprinde 15 lecții de câte o oră și jumătate, cu program de două ori pe săptămână.

Având în vedere că dansul reprezintă atât o formă de artă, cât și un domeniu inovator și evolutiv, ulterior parcurgerii celor trei etape, participanții au opțiunea de a se alătura unei grupe cu program permanent, pentru a-și asigura cursivitatea activității, dezvoltarea personală și aprofundarea tehnică a mișcărilor.

Rezultatele clubului
Feeling Dance

Academia de dans Feeling Dance Oradea, instructori atestaţi care au rezultate dovedibile şi recunoscute pe plan naţional şi în străinătate…