Despre Feeling Dance

ISTORICUL CLUBULUI DE DANS FEELING DANCE – ORADEA

Cursuri de dans pentru
toate varstele

Clubul de Dans Feeling Dance si-a pus bazele
in anii 1995-1996 prin initierea unor cursuri de
dans de societate de catre fondatorul clubului, actualul presedinte al acestuia - Jurcut Gheorghe Cristian.

Istoric

Era doar un inceput si in acea perioada cursurile se desfasurau in mod ocazional, prin scoli sau gradinite. Apoi, in toamna anului 1999 a fost momentul in care s-a nascut ideea da a avea o sala permanenta in care activitatea clubului sa se desfasoare in mod regulat.
Acesta a fost momentul asocierii activitatii desfasurate cu numele “Feeling Dance Oradea”. Initial era vorba doar de cursuri de dans de societatesi sportiv pentru tineri (15 – 25 ani) care se desfasurau la sfarsit de saptamana , fara a aveaun scop pe termen lung. Treptat activitatea clubului s-a extins si in alte zile ale saptamaniicuprinzand si alte categorii de varsta si astfel a aparut dorinta de a face performanta.

Aceasta dorinta a aparut si in urma afirmarii unor perechi la concursurile de dans locale, concursuri finalizate cu rezultate deosebite pentru Clubul Feeling (vezi tabela de rezultate 2001 si 2002). Incepand cu anul 2002 perechile pregatite in cadrul clubului au participat la concursurile nationale organizate sub egida F.R.D.S. obtinand rezultate chiar si la acest nivel. La aceste concursuri perechile au concurat la inceput sub numele unui alt club, Feeling Dancenefiind afiliat Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Afilierea s-a realizat abia in luna ianuarie 2004, moment din care activitatea clubului este in continua dezvoltare.
A crescut numarul dansatorilor de la cursuri, a dansatorilor legitimati in cadrul clubului, precum si numarul instructorilor si calitatea pregatirii acestora.

Clubul “Feeling Dance” activeaza atat la sala proprie cat si in colaborare cu Fundatia Romana pentru Tineret, iar daca sunt solicitari se deplaseaza in scoli, gradinite, pentru a initia in dans grupuri organizate.

Rezultatele clubului
Feeling Dance

Academia de dans Feeling Dance Oradea, instructori atestaţi care au rezultate dovedibile şi recunoscute pe plan naţional şi în străinătate…