Curs de dans Salsa & Latino-Caraibe

CLUB DE DANS FEELING DANCE – ORADEA

Descriere

Cursul de Salsa și dansuri latino-caraibe reprezintă un modul de inițiere, destinat tinerilor și adulților cu vârste cuprinse între 14 și 99 de ani, care doresc să pătrundă în universul seducător și exotic al dansurilor latino sud-americane și caraibe. Construit pe ideea socializării, este un modul energic, care asigură buna-dispoziție și, de ce nu, pierderea cu succes a câtorva kilograme nedorite.

Pe acorduri cubaneze și dominicane, elevii învață mișcările armonioase și pașii celor mai căutate și în vogă stiluri: Salsa (dinamic și exuberant), Bachata (senzual și fluid) și Rueda de Casino (jovial și amuzant). Pe măsură ce grupa avansează, se introduc noi stiluri: Kizomba, Lamba-Zouk etc., precum și diferite dansuri de grup (line dancing).

Cursul este structurat pe trei nivele: începători, intermediari și avansați. Fiecare nivel cuprinde 15 lecții de câte o oră și jumătate, cu program de două ori pe săptămână.

Având în vedere că dansul reprezintă atât o formă de artă, cât și un domeniu inovator și evolutiv, ulterior parcurgerii celor trei etape, participanții au opțiunea de a se alătura unei grupe cu program permanent, pentru a-și asigura cursivitatea activității, dezvoltarea personală și aprofundarea tehnică a mișcărilor.

Rezultatele clubului
Feeling Dance

Academia de dans Feeling Dance Oradea, instructori atestaţi care au rezultate dovedibile şi recunoscute pe plan naţional şi în străinătate…