Curs de dans Kizomba

CLUB DE DANS FEELING DANCE – ORADEA

Descriere

Cursul de Kizomba reprezintă un modul de inițiere axat pe un singur stil, destinat tinerilor și adulților cu vârste cuprinse între 14 și 99 de ani, care sunt fascinați de acordurile muzicii africane. Cu rădăcini în Semba tradițională angoleză, Kizomba (semnificând „petrecere”în limba Kimbundu) reprezintă un stil modern, aflat la confluența dintre ritmurile africane și haitiene, dansat cu precădere in Insulele Capului Verde. Sub influența colonizării europene, versurile melodiilor de Kizomba sunt, în mare parte, scrise în limba portugheză. Muzica este lentă, romantică și captivantă, iar cuplurile dansează în poziție apropiată, deloc rigidă, predominând mișcările elastice de șold și genunchi.

Cursul este structurat pe trei nivele: începători, intermediari și avansați. Fiecare nivel cuprinde 15 lecții de câte o oră și jumătate, cu program de două ori pe săptămână.

Având în vedere că dansul reprezintă atât o formă de artă, cât și un domeniu inovator și evolutiv, ulterior parcurgerii celor trei etape, participanții au opțiunea de a se alătura unei grupe cu program permanent, pentru a-și asigura cursivitatea activității, dezvoltarea personală și aprofundarea tehnică a mișcărilor.

Rezultatele clubului
Feeling Dance

Academia de dans Feeling Dance Oradea, instructori atestaţi care au rezultate dovedibile şi recunoscute pe plan naţional şi în străinătate…