Curs de dans Tango Argentinian

CLUB DE DANS FEELING DANCE – ORADEA

Descriere

Cursul de Tango Argentinian reprezintă un modul de inițiere axat pe un singur stil, destinat tinerilor și adulților cu vârste cuprinse între 14 și 99 de ani, care își propun să descifreze misterele celui mai complex dans al “Parisuluisud-american”. Originar din Buenos-Aires, tangoul este un dans de cuplu provocator și pasional. Se dansează într-o conexiune strânsă, cu pieptul rezemat de al partenerului, poziția având forma unei îmbrățișări rotunde. Neavând un pas de bază, bărbatul conduce liber partenera și interpretează ritmul melodiilor adaptând figurile. Predomină elementele de circularitate, fluturările și încleștările picioarelor, dansul transformându-se într-o plutire armonioasă.

Cursul este structurat pe trei nivele: începători, intermediari și avansați. Ulterior parcurgerii celor trei etape, elevii se pot alătura grupei permanente, pentru a-și asigura dezvoltarea personală și aprofundarea tehnică a mișcărilor. La acest nivel se introduc celelalte subramuri ale tangoului (Milonga și Tango Vals), iar accentul cade pe muzicalitate și improvizație.

Rezultatele clubului
Feeling Dance

Academia de dans Feeling Dance Oradea, instructori atestaţi care au rezultate dovedibile şi recunoscute pe plan naţional şi în străinătate…